A Lány

A kép amelyet választottál, a Lány archetípusához kapcsolódik.

Az ártatlanságnak az a megnyilvánulása, amikor a jó értelemben vett naivitás, romlatlanság a világba vetett bizalommal párosul. Amikor az önkifejezés mentes a nemi szerepekhez kapcsolódó társadalmi elvárásoktól.

Ha van kedve varázspálcával indul el otthonról, vagy épp koronával a fején és büszkén viseli vagy mesél róla, nem tart attól, hogy megítélik majd ezért, vagy bírálat éri. Jelen élethelyzetedben talán épp az ő energiájára volna szükséged. Idézd fel magadban, mikor gyerekként igazán szabadnak, felszabadultnak érezted magad.

Érezd át ezt a felszabadult örömet és keresd a lehetőségét, hogy hol tudod ezt most újra élni, miben tudod ezt a felszabadultságot érezni. Amikor én ebben voltam, eszembe jutott mennyire imádtam hintázni és hangosan énekelni közben. Hívtam hozzá barátnőket és elmentünk játsszani, hintázni énekelni.

Az is lehet, hogy ez a kislány sérült benned. Akkor pedig idézd fel azt amikor bántottak, szomorú voltál és ahol a bizalmad elveszett. Menj oda gondolatban ehhez a kislányhoz, vedd az öledbe, vígasztald meg és üzenj neki a jövőből valamit, ami felszárítja a könnyeit. Mondd el neki, hogy ő egy csodás teremtmény, aki megérdemli a boldogságot.

A Lány legfőbb jellemzője, hogy nem akar más lenni mint ami és rendíthetetlen bizalommal indul el a világ felé, történjék is bármi.

Lehet, hogy valaminek a kezdete van az életedben, amihez a feltétel nélküli bizalom, támogatna leginkább és fittyet hányni a társadalmi elvárásoknak és a megfelelésnek. Merítkezni abból az erőből, ami a zsengének tűnő csírában, friss hajtásban benne van, amivel áttöri még a betont is.

Az a minőség, amikor felnőttként, felidézzük magunkban a Lány ártatlanságából, kedves naivitásából fakadó önfeledtségét és szabad önkifejezését.

A Lány meghatározó minősége, a bizalom, ami bármilyen új dologba való belevágáshoz elengedhetetlen. Ha van bármi amit el szeretnél kezdeni az életedben, vagy valami új dolog indulj el, meritkezz meg A Lány energiáiban.

Játssz,rajzolj, szinezz táncolj, dalolj, felejtsd el egy kicsit a gondokat, legalább napi 10-20 percre.

Kapcsolódhatsz a lány holdjához is, ami a növekvő Holdsarló ideje. Fogalmazd meg mit szeretnél elindítani és kérd: ahogy a hold kiteljesedik az égen, úgy teljesedjenek ki a terveid, vágyaid is.

Női létünk során különböző női minőségeket élünk meg, akár többet is egyidőben. Ezek a női minőségek teremtő alkotó energiákkal járulnak hozzá az életünkhöz, ami ha tudatossággal párosul egy kiteljesedettebb női létet élhetsz meg az életedben, a mindennapjaidban.

Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, fedezd fel milyen erőforrások vannak számodra női archetípusokban és indulj el velünk a női önismeret útján.

Garantáltan változást hoz létre az életedben.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

12 hónapon keresztül, a tizenkét női archetípus járul hozzá női önismeretedhez, hogy nőként boldogabb és kiteljesedettebb életet élhess!

Az online térben, az otthonod kényelméből, a saját idődben teheted ezt meg.
Ideális számodra, ha nincs lehetőséged rendszeresen programokra eljárni
Ha a családi élethez alkalmazkodva szeretnél magadra időt szánni és nem a családodnak kell alkalmazkodni a programokhoz.
Ha szeretnél új kapcsolatokat teremteni.

Most van itt a TE időd?
Csatlakozz hozzánk most!
A tavalyi áron, akár részletekben megfizetve az éves díjat.

Várunk szeretettel! Kíváncsiak vagyunk rád!

Egyéni részletfizetés

Szeretnék csatlakozni a csoporthoz, de az egyösszegű éves díj egyben túl sok.
Ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.