A Papnő

A kép amelyet választottál a Papnő archetípusához kapcsolódik.

A Papnő az elengedések idejét szimbolizálja.

A Papnő útja az elengedés a sallangmentesítés. Elengedni mindent, ami már nem fontos, vagy ami már csak másoknak, vagy mások miatt fontos. Elengedni, mindent, ami/aki nem te vagy, Ami/aki nem hozzád tartozik, elengedni az elvárásokat és a megfelelést.

Ez lehet nehéz, fájdalmas alámerülés, veszteség megéléssel. Ilyenkor jól jöhetnek olyan támogatók, akik nem akarnak meggyőzni semmiről, nem tesznek rosszá, nincs elvárásuk, csak veled vannak és megtartanak akkor, mikor túl mélyre merülnél. A Papnő magányosnak érezheti magát, de nem érdemes ellenállni a folyamatnak, mert ez egy óriási tisztulás mely után megkönnyebbült, felszabadult elevenség következik.

Hasznos lehet fizikailag is selejtezni, kidobálni dolgokat, vagy egy tisztító kúrába, léböjtbe kezdeni, ami megtámogatja a lelki folyamatokat.

Arra is utalhat a kép, hogy nem ezt az archetípust éled, de az ő energiája tudna most téged a leginkább támogatni, ami annyit jelent, hogy hasznodra lenne egy kis elvonulás, magány, befelé fordulás, ahhoz hogy az előtted álló feladatokkal könnyebben megbirkózz.

Szelektálnod és priorizálnod kell, hogy mi az ami igazán fontos NEKED és mi az ami csak másoknak fontos, vagy mások miatt fontos, vagy ami régen fontos volt, de ma már nem az.

Ilyenkor tanácsos lehet csoportokhoz csatlakozni, amiknek van megtartó ereje. Hasonló helyzetben lévő embereket azonban érdemes inkább elkerülni, mert felerősödhet a lehúzó melankólia.

A Papnő az erőd megismerése után átvezet a varázslatos képességeidbe, melynek működéséhez nagyban hozzájárul az azt megelőző elengedési tisztulási folyamat.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

Csatlakozni szeretnék a csoporthoz!