A Szűz

A kép amit választottal A Szűz archetípusához kapcsolódik.

A Szűz, az első vérmisztérium, az első vérzés ideje. Az ártatlanság csúcsán áll, mert bár még érintetlenül tiszta mégis rendelkezik minden képességgel, amivel egy NŐ, vagyis működésbe lépő ciklusa által az élet zálogává válik.

Ez a minőség jelentheti számodra azt, hogy ideje elismerned, hogy az élet záloga vagy, termékeny vagy és képes vagy a világrahozó teremtő energiáiddal a mágikus képességeidhez hozzáférni. Ez az archetípus utal a női vérszövetségbe való belépésre, ahol a nők egy kollektív erőt képviselve kapcsolódnak össze.

Ha menstruációd nyűg, görcsös, fájdalmas, rendszertelen, megterhelő, utalhat arra, hogy ideje a saját ciklusaidat megismerni és figyelembe venni a mindennapi életedben.

Ha az életmódod több férfias helytállást követel -esetleg a munkád miatt, vagy mert egyedül neveled a gyerekeidet, vagy olyan sportot űzöl, vagy csak egyszerűen női felmenő ágról is ezt hoztad- érdemes lehet keresni valamilyen nőiséget kifejező tevékenységet, mint pl alkotás, kreativitás, tánc.

Az egyenletes, kiszámítható teljesítmény elvárásoknak való megfelelés helyett, pedig megfigyelni, kiismerni, hogy a ciklusod mely szakaszában vagy a legélénkebb, legaktívabb, alkotóbb, teremtőbb és mely szakaszában vagy befelé fordulóbb, lassúbb, fáradékonyabb. Ha ezt kiismered könnyebben tudod a feladataitad, a mindennapjaidat ennek figyelembe vételével szervezni.

A Szűz archetípusa, mindig a reménység és az új élet, új lehetőségekre utal. Ciklusaink által mindig képesek vagyunk a teljes megújulásra. Általa mindig egyensúlyban van a befogadás és az elengedés energetikája.

Energiája a tavasz, a nyíló virágok, a frissesség.

Női létünk során különböző női minőségeket élünk meg, akár többet is egyidőben. Ezek a női minőségek teremtő alkotó energiákkal járulnak hozzá az életünkhöz, ami ha tudatossággal párosul egy kiteljesedettebb női létet élhetsz meg az életedben, a mindennapjaidban.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

Csatlakozni szeretnék a csoporthoz!