A Varázslónő

A kép amit választottál, a Varázslónő archetípusát jeleníti meg.

Jelentheti azt, hogy épp ezt az archetípust éled, vagy ennek az energiája támogatna most leginkább.

Ha épp ezt éled: Varázslónő, könnyed, játékos, kísérletező. Nyitott a transzcendens élményekre és egyre növekvőbb a szellemi világ felé való érzékelése, érdeklődése. Nem törődik a társadalmi ítéletekkel és elvárásokkal. Akár külsejében is lehet meghökkentő, színes egyedi öltözékével, kiegészítőivel, vagy meglátásáival. Szívesen használ varázsszereket, vagyis gyertyákat, füstölőket, gyógyfüveket, energetikai gyógyításokat és bármilyen varázslatos módszerre nyitott, kíváncsi.

Ha nem ezt éled, talán az ő energiája tudna most támogatni.

Ha túl szűknek érzed a világot, ha túl sok megfelés van az életedben, ha túlságosan komolyan éled az életet és túlságosan jelentőségtelivé teszed mások véleményét, akkor a Varázslónő minősége lehet hozzájárulás számodra.
Gyújts gyertyákat, füstölőket, és keress transzcendes élményket. Ez lehet táncmeditáció, transzlégzés, izzasztókunyhó, tüzönjárás, gyógynövény tanfolyam, vagy más olyan dolog, mely a fizikai világon túli megtapasztalásokat segíthet számodra.

A Varázslónő könnyed és játékos, de éppen a könnyedségében rejlik a varázsereje. Tudja, hogy nincs jó és rossz, éppen ezért bátor kísérletező.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

Csatlakozni szeretnék a csoporthoz!