A Vénség

A kép amelyet választottál, a Vénség archetípusához kapcsolódik.

A Bölcs sámán asszony, aki tudja, hogy a világon minden rendben van úgy ahogy van. Aki tanító asszony, de csak akkor adja át bölcsességét, ha kérik, mert pontosan tudja, hogy van amikor a tapasztalat a legnagyobb tanító és teljes nyugalommal szemléli azt is mikor valaki a fejjel a falnak megy.

A Vénség, a Bölcs asszony már túl van a hormonok általi „rángatottságon” ezért meglátásaiban, döntéseiben nem befolyásolja, éppen ezért tudását, véleményét tisztelet övezi.

A kép választása jelentheti azt, hogy épp ezt éled, de jelentheti azt is, hogy ennek a minőségnek az energiája támogatna most téged a leginkább.

A mai világunkban kevés tisztelet övezi a bölcs asszonyok tudását. Ha ezt a minőséget éled, nincs más dolgod, mint a bölcsességedet kiáramoltatni és megengedésbe kerülni azzal, hogy lesz aki befogadja és lesz aki nem, mert még nem tart ott. Erősítsd magadban, hogy a világban rend van. Akkor is, amikor nem úgy tűnik.

Ha ez a minőség támogatna, keress női bölcsességeket, halld meg a régiek szavát, de ne félj a saját utadat járni. A bölcs Vénség soha nem ítélkezik, se feletted, se a világ felett.

Kapcsolódj az Újholdhoz és kérd az összes bölcs asszony tudását, energiáját, kapcsolódj velük.

Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, fedezd fel milyen erőforrások vannak számodra női archetípusokban és indulj el velünk a női önismeret útján.

Garantáltan változást hoz létre az életedben.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

12 hónapon keresztül, a tizenkét női archetípus járul hozzá női önismeretedhez, hogy nőként boldogabb és kiteljesedettebb életet élhess!

Az online térben, az otthonod kényelméből, a saját idődben teheted ezt meg.
Ideális számodra, ha nincs lehetőséged rendszeresen programokra eljárni
Ha a családi élethez alkalmazkodva szeretnél magadra időt szánni és nem a családodnak kell alkalmazkodni a programokhoz.
Ha szeretnél új kapcsolatokat teremteni.

Most van itt a TE időd?
Csatlakozz hozzánk most!
A tavalyi áron, akár részletekben megfizetve az éves díjat.

Várunk szeretettel! Kíváncsiak vagyunk rád!

Egyéni részletfizetés

Szeretnék csatlakozni a csoporthoz, de az egyösszegű éves díj egyben túl sok.
Ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.