Tanfolyamok És Kezelések

Access Bars, Body, Facelift

Kliens

tanfolyam

Év Tapasztalat

Egyéni kezelés

ACCESS KEZELÉSEK

Access Bars

A Barok futtatása egy elképzelhetetlenül gyengéd, megnyugtató folyamat, amely során erőfeszítés nélkül vagyunk képesek törölni bármilyen hátráltató erőt az élet különféle területeiről.

Access Body

Az access testkezelések által nagyobb könnyedsége lesz a testnek. Helyreállnak a diszfunkciók, feloldódnak a traumák, nagyobb lesz a befogadása, több örömmel és vitalitással fog rendelkezni.

Access Facelift

Fantasztikusan finom, gyengéd érintések által feloldódnak azok a nézőpontjaink, mely ráncokként, öregedésként nyomot hagynak az arcunkon. Az egész testet képes megújítani, nem csak a felszínen, hanem sejtszinten, funkciószinten is.

ACCESS TANFOLYAMOK

Access Bars

Ahol megtanulod a tudatossághoz való hozzáférés alap eszközeit, mely éberré tesz, hogy könnyedebb és örömtelibb életet teremts, és megtanulod a BAR-ok futtatását a korlátozó gondolataid feloldására.

Access Body

Energetikai kezelések, melyek feloldják mindazt a nehézséget, amit a testedbe szilárdítottál. 59 féle testkezelés közül választhatod azt, ami akár számodra, akár közvetlen környezeted számára a legnagyobb hozzájárulás.

Access Facelift

Sejt és funkció szinten megújító energetikai testkezelés, ami feloldja az öregedéssel kapcsolatos nézőpontjainkból fakadó korlátozásokat, ennek “mellékhatásaként” megszépíti, megfiatalítja, egészségesebbé teszi a testünket. A technikát elsajátítva alkalmazhatod magadon és bárki máson.

– NEKED AJÁNLOM –

TÖLTSD LE AZ E-BOOKOM AZ XY DOLOGRÓL

N

Mit tartalmaz az E-BOOK

N

Mit tartalmaz az E-BOOK

N

Mit tartalmaz az E-BOOK

N

Mit tartalmaz az E-BOOK