Amazon

A kép, melyet választottál az Amazon archetípusához kapcsolódik, aki elkötelezett a önfelfedezés útján.

A célkeresztben önmaga áll, az elszántsága miatt pedig nem téveszt célt. Erre a határozottságra azért lehet szükség, mert a környezet elvárásai, vagy amit megszoktak tőled, eltántorítana utadtól. A bírálatokkal és az ítéletekkel szembeni immunitását is erősíti.

Ha vonz, de nem tetszik a kép amit választottál, lehetséges, hogy nem éled ezt a minőséget, de jelen élethelyzetedben most ez támogatna leginkább.

Nézz rá, mennyi dolgot teszel azért, mert neked fontos és mennyit azért, hogy másoknak megfelelj, eleget tegyél, vagy mert elvárják tőled. Mikor vagy Te az első önmagad számára? Bármit is csinálsz, választhatod azt, hogy másnak teszel eleget, vagy felelsz meg, de legalább mindig tedd fel a kérdést, hogy magad miatt mit választanál?

Legalább nézz rá. És akkor még mindig dönthetsz másképp és akkor ismerd el magad, hogy jófej vagy, kedves vagy, törődő, alázatos, vagy mikor mi és ígérd meg magadnak, hogy te is leszel első önmagadnak. Ehhez az Amazon egy nagyon támogató energia lehet.

Az is lehet, hogy épp a gondoskodás szakaszából kilépve, hosszú idő után először kerül vissza a szótáradba az ÉN. Az Amazon első és legfőbb kérdése: Ki vagyok Én? Olyan sok idő telt el a „Mi”ben, hogy az „én” aki előtte voltál nem vagy, de az „Én” aki most vagy még nem ismered.

Az Amazon ereje, az elszántságában és következetességében van, melyek abban támogatják, hogy a külvilágból érkező bírálatok, korlátozások ne tántorítsák el önújrafelfedező útjáról, illetve a bűntudat leküzdésében, amivel saját magát képes kínozni az aki a „MI”-ből egyszer csak eszébe jut az „ÉN”.

Lehet, hogy éppen ezt éled és az is lehet, hogy épp ennek az energiája támogatna jelen élethelyzetedben, vagy korszakodban.

Kipróbálhatod a következő gyakorlatot: Állj a tükörrel szemben és teljes őszinteséggel tedd fel a kérdést, hogy Ki vagyok ÉN? Többször egymás után. Ne keress rá választ, ne választ várj, csak engedd, hogy a kérdés kitágítsa a teret. Légy kíváncsi és légy hajlandó elcsodálkozni, ha valami meglepő dolog bukkan elő a kérdésre. Bármi lehetséges.

Egy másik aspektusa az Amazonnak, mely leginkább önazonos, öntörvényű, életképes, mégis roppantul elegáns és vonzó. Nyugodtan önmagad lehetsz, akkor is tisztelet, elismerés övez. Ha nem így érzed, akkor viszont valószínűleg erre vágysz, ez a minőség támogatna a leginkább.

Az Amazont a macska is hűen szibolizálja. A macska, öntörvényű, szabad, mégis lenyűgözően elegáns, rugalmas, minden körülmények között megőrzi egyéniségét, mégsem marad egyedül. Sokan rajonganak érte, és sokan utálják. Legfőbb bírálat rajta, hogy önző, számító, érdek orientált, holott életképessége semmilyen érdeket nem tesz szükségszerűvé. Egyszerűen azt teszi, amihez kedve van.

A fókuszáltsága egy projektben olyan tűpontos, ami lehetővé teszi számára, hogy minimális befektetett energiával érje el célját. Emiatt is bírálhatják, lehetnek irigyei. Ha az Amazon Archetípusának ezt a minőségét éled, akkor már nem terhel miatta bűntudat és igencsak élvezed az erődet, képességeidet. De az is lehet, hogy ennek a minőségnek az energiája tudna a leginkább támogatni.

Ebben segítség lehet, a bűntudat elengedése amikor „önző” vagy és a megengedése annak, hogy könnyű legyen az élet és nem benehezíteni azért, hogy másoktól ne kapj ítéletet, vagy elkerüld az irigységet.

Ha szereted a macskákat, szerezz be egyet, ha még nincs, ha nem szereted, nézd meg hol utasítod el önmagad macska, vagy Amazon aspektusait. Ha elutasítás helyett el kezded elismerni, nem csak igazi túlélő leszel (az már most is vagy) de élvezni is fogod az egészet.

Néhány kérdés; nem kell rá válaszolnod, csak ízlelgesd, figyeld: Mennyiszer kell igazolnod mások vagy magad számára, hogy nem vagy haszontalan, ezért túltolod a jóságot, a megfelelést? Mennyire állsz ellen a lustaság bírálatnak azzal, hogy széthajtod magad? Mi az a tűpontos fókusz, amit ha tartasz huszadannyi nehezséged lenne? Legyen ez bármi most az életedben és jelentsen ez bármit.

Az Amazon útja az ön újrafelfedezés, célja valójában az erőd és a képességeid megismerése által egy új tápláló erővé válás.

Az Amazon olykor egyszerűen abból gyűjt energiát, hogy egyedül van. Magába szívja a természet energiáit, mély levegőket vesz és csak töltődik belőle. Itt is a hangsúly az „ÉN”-en van. Az Amazon az önújrafelfedezés útját járja. A „MI” helyett olykor előtérbe kerül az „ÉN”. A környezet lehet ezzel értetlen, lehet biráló és ítélkező, bűntudatkeltő. A legjellemzőbb ítélet, hogy önző vagy.

Az Amazon útja tűnhet kívülről önzésnek, főleg ha eddig mást szoktak meg tőled, de az ÉN fókuszba kerülése korántsem az önzésről szól, sokkal inkább az új tápláló erővé válásról, a képességeid, erőd megismerése, felfedezése által. Ehhez viszont szükséged van egyedüllétre, önmagadra, külön utakra.

Az Amazon keresi a kapcsolódást más nőkkel, akik szintén ezt a minőséget élik. Gyakran csoportokban, önismereti csoportokban, női körökben találnak egymásra.

Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, fedezd fel milyen erőforrások vannak számodra női archetípusokban és indulj el velünk a női önismeret útján.

Garantáltan változást hoz létre az életedben.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

12 hónapon keresztül, a tizenkét női archetípus járul hozzá női önismeretedhez, hogy nőként boldogabb és kiteljesedettebb életet élhess!

Az online térben, az otthonod kényelméből, a saját idődben teheted ezt meg.
Ideális számodra, ha nincs lehetőséged rendszeresen programokra eljárni
Ha a családi élethez alkalmazkodva szeretnél magadra időt szánni és nem a családodnak kell alkalmazkodni a programokhoz.
Ha szeretnél új kapcsolatokat teremteni.

Most van itt a TE időd?
Csatlakozz hozzánk most!
A tavalyi áron, akár részletekben megfizetve az éves díjat.

Várunk szeretettel! Kíváncsiak vagyunk rád!

Egyéni részletfizetés

Szeretnék csatlakozni a csoporthoz, de az egyösszegű éves díj egyben túl sok.
Ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.