Anya

Az általad választott kép az Anya archetípusához kapcsolódik.

A választott kép utalhat arra, hogy ezt a minőséget éled, ebben van elakadásod, vagy ennek az erőforrására lenne leginkább szükséged, vagy akár kettő, vagy mindhárom együtt.

Ha ezt a minőséget éled, akkor épp kiteljesedésben vagy. Nem csak kizárólag egy gyermek, hanem egy ügy, egy vállalkozás létrehozásában vagy, amiről gondoskodsz, táplálod. Tisztában vagy a teremtő képességeddel és nőiséged csúcsán vagy. . Használd a telihold energiáját a teremtéseidhez. Figyeld a holdtölte idejét és csinálj szertartást. Írj össze mindent, amit teremteni szeretnél, kérj rá áldást és légy hálás.

Ha ebben van elakadásod, akkor épp a kiteljesedés hiányát érezheted. Arra is utalhat, hogy bele vagy ragadva az Anya archetípusába. Mindenkit táplálsz, mindenkiről gondoskodsz, de nem neked teremtenek már ezek az erőfeszítések. Felteheted a kérdést, hogy minek a táplálása teremtene számomra is nagyobbat?

Ha ennek a minőségnek az erőforrására lenne szükséged, el kell ismerned magadban a teremtő asszonyt, aki képes világra hozni, teremteni. Lehetséges, hogy épp olyan korszakodat éled most, melyben nem találod az értékedet. Többet teremtesz a szellemi világban, de zavar, hogy nem manifesztálódik, nincs látszatja. Ha ilyenkor a teliholdon keresztül kapcsolódsz a kiteljesedés és a manifesztálás energiáihoz, segít világosan meglátni, hogy mit is teremtesz, mi által vagy hozzájárulása a világnak.

Bármelyik eset áll fenn, a telihold mágiáját ugyanúgy használhatod. A kiválasztott kép lehet, hogy nem gyermekről való gondoskodásra, táplálásra utal, hanem kiteljesedésre valamilyen teremtésed által.

Az is lehet, hogy nem épp világra hozásban vagy, hanem valakit, vagy valamit, amit már világra hoztál magából, táplálod, gondoskodsz róla, hogy ő kiteljesedjék.

Ez jelenthet konkrétan gyermeket is, ha Anya vagy, de jelenthet munkát, vállalkozást is, vagy más alkotó folyamatot.

Bármelyikben is légy, érdemes észben tartani, hogy ahhoz, hogy jól tudd táplálni a környezetedet, a teremtményeidet, önmagadat is táplálnod kell. A termőföldeket is parlagon hagyták, hogy felfrissüljön, ne merüljön ki és újra kiváló legyen rajta a termés.

Az Anya olyan, mint a Földanya. Hihetetlen szélsőségben is képes gondoskodni és táplálni, de ha nem vigyázunk rá, nem tiszteljünk, akkor kimerülhet és összeomolhat.

Gondold végig mik azok a lélekvitaminok melyek Téged táplálnak, feltöltenek és újult erővel látnak el. Szánj ezekre időt, energiát, annak tudatában, hogy ez által is a környezeted és teremtményeid táplálásáról gondoskodsz.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

Csatlakozni szeretnék a csoporthoz!