Bába

A kép amelyet választottál, a Bába archetípusához tartozik.

Lehet, hogy épp ezt a minőséget éled, de az is lehet, hogy ennek az energiája támogatna most leginkább.

A Bába az a minőségű segítő, aki a benned lévő tudást, képességet hozza elő. Talán fel kellene vállalnod a benned szunnyadó segítőt, elismerned a saját tudásodat és hajlandónak lenni ezt megmutatni a világnak. A búzamező, a bőség és az áldás szimbóluma. Ideje elismerni, hogy te magad vagy az áldás. Ez az első lépése annak, hogy segítő légy.

A Bába a segítő, tanító asszony, aki azzal támogat, hogy elismeri a teremtésre való képességet, támogat, bízik és hisz, olyan támogatást biztonságot ad másoknak ami miatt azok teljes sebezhetőségükben kendőzetlenül mutatják meg magukat.

Vagy ezt a minőséget éled, vagy ez a minőség támogatna most Téged a leginkább… Ha utóbbi, akkor teremtési folyamatban vagy, világra készülsz hozni magadból valakit, vagy valamit, amihez támasztó, segítő emberekre volna szükséged. Ebben az esetben keress olyan segítőket, akik ezt a bábai minőséget képviselik.

Ha Te vagy a támogató, akkor először el kell ismerned magadban, hogy Te magad vagy az áldás. Erősítsd meg a bizalmadat a természet erejében, rendjében és a gondviselésben. Erősítsd meg az embereket abban, hogy tudják, amit tudnak, képesek elérni, megvalósítani a céljaikat, vágyaikat. Soha ne végezd el helyettük a feladatot csak azért, mert te már tudod, jobban tudod. Engedd őt a saját megtapasztalásához, ezzel segíted őt a saját erejéhez való hozzáférésben.

A Bába archetípusa megjelenhet segítő foglalkozásúaknál, coach, pszichológus, tanár, tanító, ápoló, gyógyító, de akár kamasz gyerekek édesanyjaként is élhetjük ezt a minőséget.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

Csatlakozni szeretnék a csoporthoz!