Matriarcha, Papnő, Varázslónő, Bölcs Vénség, Sötét Anya

A kép amit választottál, a legvarázslatosabb mind közül.

Nem csupán egy női archetípushoz kapcsolódik, hanem a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Bölcs Vénség és a Sötét Anya archetípusai mind megjelennek benne.

Ez utalhat arra, hogy a szellemi világban jártas vagy, ezeket a minőségeket éled, mikor mit, hol magányos Papnőként tisztítod magad, elvonulsz, hol Matriarchaként támogatsz egy nagyobb célt, egy nagyobb ügyet, akár az élére állva, vagy varázslónőként szabadtácolsz, bölcs asszonyként jelen vagy teljes megnyugvással abban, hogy minden a világon rendben van úgy ahogy van, máskor pedig az újjászületésben rejlő lehetőségek energiáját mozgatod.

Arra is utalhat a kép, hogy ezeknek a minőségeknek az energiája támogatna leginkább az életedben, vagy ebben volnának lehetőségeid egy tágasabb valóságát megélni a női létednek.

Ami bizonyos, hogy nőiségedben potenciálok rejlenek számodra és a világ számára. Ennek felismeréséhez és felfedezéséhez elemi vonzást érezhetsz.

Fontos lehet, hogy minden el nem ismert potenciál destruktívvá válik, így akár ezeket a képességeket és benned rejlő lehetőségeket egyelőre nehezen éled meg.

Mi kellene ahhoz, hogy erőforrásoddá váljanak ezek?

Amit tehetsz, hogy felteszed a kérdést, mi van számomra a szellemi világban, ami hozzájárulhat a kiteljesedésemhez, a teremtéseimhez, a boldogságomhoz, amikre eddig nem néztem rá, nem ismertem el?

Ne várj választ, csak engedd, hogy a kérdés elkezdje tágítani a teret.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

Csatlakozni szeretnék a csoporthoz!