Szerető

A kép amit választottál a Szerető archetípusához tartozik.

A szerelem bódító, mint a rózsa illata, ugyanakkor perzselő, mint az első májusi napsugár.

Talán az életedben az elköteleződés áll a fókuszban. Ez lehet, akár konkrét személyhez kapcsolódó, de lehet, egy ügyhöz, vállalkozáshoz, ötlethez való elköteleződés is. Az Szerető minősége a májust idézi, mikor is annyira örülünk a hosszú tél utáni napnak, hogy megfeledkezünk arról, hogy mennyit bír a bőrünk. Habzsoljuk belefeledkezünk, estére pedig már a hűsítő balzsam után kutakodunk.

Bármilyen szenvedély is ragadott el bennünket, érdemes a mértékletességre figyelni, a fokozatosságot betartani és annyit befogadni, ami még tápláló, de nem pusztító. Ez nem bizalmatlanság, ez tudatosság. Nem védeni kell magad, csak ismerni és tudni, hogy mi a Te saját tempód.

Így elkerülhető a csalódás, bármit is ígérjen a kapcsolódás, jelentsen ez egy másik személyt, vagy valami mást ami most megragadta a szíved, lelkesedésed.

Ez utalhat arra, hogy konkrétan ezt éled most az életedben egy kapcsolatban, de lehet szimbolikus és utalhat arra, hogy szenvedéllyel, vággyal belekezdtél valamibe, de a lelkesedés ellenére érhetnek csalódások.

A szerető archetípusa mindig utal az elköteleződésre valakivel, vagy valamire, a hűségre, az egyesülésre. Amire figyelni érdemes, legyen ez egy szerelem valakivel, vagy egy új dolog az életedben, amibe nagy hévvel belevágtál, hogy elsősorban önmagadhoz legyél hű és az ígéretekkel szemben pedig mértéktartó. Nem bizalmatlan, csak mértéktartó, akár a májusi napsütéssel. Jól esik befogadni, szeretettel üdvözölni, nyitott vagy rá, de tartsd meg a fokozatosságot.

A Szerető táncra is perdülhet, ez jelenti az életet is mely megadja a táncotok ritmusát, hogy épp gyors, vagy lassú, szenvedélyes, vagy szabálykövetően koreografikus. Ráhangolódva a ritmusra könnyed összehangolódást élhetsz meg, legyen ez egy dolog, vagy egy választott személy.

Légy nyitott a változó körülményekre és légy éber arra, milyen nagyszerű dolgok születhetnek, ha befogadod, felveszed a ritmust azzal, aki, vagy ami a szívedet dobogtatja.

Egy másik aspektusában a Szerető könnyedén, sugárzóan és ragyogóan kapcsolódik az élethez. Befogadó, nyílt és a szó jó értelmében, szemérmetlen. Ahogy a pipacsok bárhol bármit élettel töltenek meg, legyen az egy mező, egy árokszél, egy búza tábla. Szirmait szemérmetlenül kibontja, nem rejt el semmit, lágyan nőies mégsem dönti le egy nyári vihar sem.

A szerető archetípusánál megjelenik az elköteleződés. Ez kapcsolódhat egy konkrét személyhez, de megjelenhet egy ügy, vállalkozás dolog, ötlet kapcsán is, amiben szenvedélyesen veted bele magad.

Lehet, hogy éppen ezt a minőséget éled, de az is lehet, hogy most ennek az energiája támogatna leginkább az életedben.

Felteheted a kérdést: Kihez, mihez kapcsolódhatok, mit fogadhatok be, ami örömet, beteljesülést hoz nekem?
Mik a képessségeim, amiket elismerhetek magamnak, hogy a világ gyönyörködhessen bennem, általam?
Ne a választ várd, csak engedd, hogy kérdések kitágítsák a teret.

A Szerető a „szent házasság” ideje is. Az összeolvadás, eggyé válásé. Ez egy fantasztikus teremtési, befogadási pillanat, melyben egy dologra érdemes ébernek lenni, hogy míg teljesen átadod magad valakinek, valaminek, közben őrizd meg önmagad, hogy mindig önmagadat adhasd.

Női létünk során különböző női minőségeket élünk meg, akár többet is egyidőben. Ezek a női minőségek teremtő alkotó energiákkal járulnak hozzá az életünkhöz, ami ha tudatossággal párosul egy kiteljesedettebb női létet élhetsz meg az életedben, a mindennapjaidban.

Csatlakozz a zárt Facebook csoportunkhoz, fedezd fel milyen erőforrások vannak számodra női archetípusokban és indulj el velünk a női önismeret útján.

Garantáltan változást hoz létre az életedben.

A Nő 12-szer prémium csoportban minden hónapban egy új archetípussal foglalkozunk.

Játékokkal, feladatokkal, kihívásokkal, gyakorlatokkal integráljuk az életünkbe mindezt egy női körben, ahol az összetartozás, a támogatás, a megtartó erő, az őszinte megosztások nagyban hozzájárulnak ezek elmélyítéséhez.

Vajon melyik archetípus jellemzi még az életedet?
Melyik lenne most leginkább támogató a számodra?
Melyik lenne az, amit ha magadhoz ölelnél, nőiségeden esett sebek begyógyulnának?
Melyik az, ami jelen van az életedben, de annyi bírálat és ítélet éri, hogy nem tudod az erőforrásait a magad számára táplálóvá tenni?
A Lány, a Szűz, a Vérnővér, a Szerető, az Anya, a Bába, az Amazon, a Matriarcha, a Papnő, a Varázslónő, a Vénség, vagy a Sötét Anya?

Szeretettel invitállak meg Téged is erre a közös utazásra.

12 hónapon keresztül, a tizenkét női archetípus járul hozzá női önismeretedhez, hogy nőként boldogabb és kiteljesedettebb életet élhess!

Az online térben, az otthonod kényelméből, a saját idődben teheted ezt meg.
Ideális számodra, ha nincs lehetőséged rendszeresen programokra eljárni
Ha a családi élethez alkalmazkodva szeretnél magadra időt szánni és nem a családodnak kell alkalmazkodni a programokhoz.
Ha szeretnél új kapcsolatokat teremteni.

Most van itt a TE időd?
Csatlakozz hozzánk most!
A tavalyi áron, akár részletekben megfizetve az éves díjat.

Várunk szeretettel! Kíváncsiak vagyunk rád!

Egyéni részletfizetés

Szeretnék csatlakozni a csoporthoz, de az egyösszegű éves díj egyben túl sok.
Ebben az esetben kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.